Gennem et udvekslingsophold får man mulighed for at opleve en praksishverdag ved at deltage i konsultationen som ”flue på væggen”. Du danner dig et billede af, hvordan der praktiseres i værtslandet, og hvordan sundhedssystemet er opbygget, og du får en unik mulighed for at lære din kollega at kende. I mange lande er der mulighed for at bo hos en vært, som selv er almenmediciner eller under uddannelse dertil. Tilbuddet gælder uddannelseslæger i almen medicin samt speciallæger i almen medicin op til 5 år efter end speciale uddannelse.

Udvekslingsophold til Europa (Hippokrates Exchange)

Gennem Hippokrates-programmet kan der arrangeres udvekslingsophold til europæiske lande a 1-2 ugers varighed.

Se mere på: http://vdgm.woncaeurope.org/content/about-hippokrates

 

 - 12 KB

 
 

Exchange udenfor Europa (FM 360)

Gennem vores globale netværk i FM360 grader har du mulighed for at komme på udveksling i op til én måned i det meste af verdenx fx Afrika, Asien eller mellemøsten.

Se mere på:  https://sites.google.com/site/familymedicine360/

Få besøg af en udenlandsk læge

Hvis du hellere vil blive hjemme, men stadig gerne vil lære lidt om forholdene udenfor Danmark, har du også mulighed for selv at være vært for en udenlandsk læge. Enten kan du lægge hus til eller tale med din tutorlæge, om ikke du kan tage exchange-lægen med på arbejde som fluen på vægen og få feedback på dit arbejde fra friske øjne. Særligt læger fra Sydeuropa har vist stor interesse for at komme og lære om dansk almen praksis.

Skriv til: hippokrates.denmark@gmail.com

DSAM, Stockholmsgade 55, 2100 København Ø - T: 7070 7431 - E: fyam@dsam.dk