Opstartsmøde for planlægning af "Pre-Congress for Young Doctors"
Start: torsdag 22. februar 2018 kl. 17:00
Slut: torsdag 22. februar 2018 kl. 20:00
Sted: Hobro Sygehus, kantinen

 - 64,4 KB

Beskrivelse
DSAM er i 2019 vært for den 21. ”Nordic Congress of General Practice” som afholdes d. 17.-20. juni 2019 i Aalborg. I den forbindelse står FYAM for at arrangere en Pre-Congress for omkring 100 yngre almenmedicinere for hele Norden d. 15.-16. juni på vegne af NYGP – Nordic Young General Practitioners (gruppe af yngre almenmedicinere under Nordic Federation of General Practice).

Planlægningsgruppe
Har du lyst til at være med til at arrangere Pre-Congress? Der skal nedsættes en planlægningsgruppe, som på vegne af FYAM/NYGP står for kongressen – alt fra hvor skal den afholdes, hvad indholdet skal være, hvilke sociale aktiviteter skal med og meget mere. Der er brug for lige netop DIG – uanset om du har prøvet noget lignende tidligere. DU får et godt netværk med andre kommende almenmedicinere, ikke bare fra dit lokalområde, men fra hele Norden, DU får udviklet dig indenfor for organiserering og der er brug for netop DINE kompetencer om det så er fagligt, organisatorisk, samarbejde, kender nogle der kender nogle eller noget helt andet. Du kan være med om du er stud.med, KBU-læge, intro- eller hoveduddannelseslæge, forsker eller er midt i mellem!

På OPSTARTSMØDET d. 22. februar vil Anne Mette Torp (Repræsentant for Region Midtjylland i FYAM Udvalget og tovholder for planlægningsgruppen (HOC) for NYGP Pre-Congress 2019), Gudrun Sigurdardottir (FYAM medlem i DSAMs Internationalt Udvalg, medlem af NYGP for Danmark og medlem af HOC for NYGP Pre-Congress 2017) og Annemette Pihl Lundberg (Formand for FYAM udvalget og medlem af HOC for VdGM Preconference 2016) komme med inspiration fra tidligere konferencer, forudsætninger og forventning fra FYAM og NYGP samt initiering af processen med at arrangere NYGP Pre-Congress 2019.

Inspiration
I forbindelse med NCGP 2017 på Island blev der for første gang afholdt en Pre-Congress for kommende almenmedicinere, initieret af NYGP – Nordic Young General Practitioners, svarende til FYAM på nordisk plan og arrangeret af en gruppe yngre almenmedicinere på Island. Læs mere om arbejdet bag og hvordan det var at være med som deltager i Practicus nr. 237 

Ideen til en Pre-Congress kom fra VdGM Preconferences som arrangeres hvert år inden WONCA Europe og som FYAM arrangerede i 2016 før WONCA Europe i København. Læs mere om arbejdet bag og hvordan det var at være med i Practicus nr. 232  

Tilmeld dig her - senest d. 18. februar 2018.

Tilbage til kalenderen

TIP

Under de enkelte møder har du mulighed for at gemme kalenderaftalen i din outlook.

 

DSAM, Stockholmsgade 55, 2100 København Ø - T: 7070 7431 - E: fyam@dsam.dk