FYAM er en fællesbetegnelse for de medlemmer af DSAM, som sigter efter at blive speciallæger i almen medicin, således læger før og under hoveduddannelse i almen medicin.

Som FYAM’er får du et indblik i det fællesskab, som der er blandt kommende almenmedicinere, og du får ligeledes et langt bedre indblik i specialet.

Når du melder dig ind i DSAM, foregår det via DSAM's hjemmeside. Du får de samme tilbud som speciallægerne i almen medicin – blot til et langt mere favorabelt medlemskontingent.

Som medlem af DSAM støtter du den fortsatte udvikling af faget almen medicin, og hvis du bliver fagligt aktiv, har du stor mulighed for at påvirke udviklingen.

Som medlem af DSAM får du:

  • Medlemsbladet Practicus med artikler om udviklingen i almen medicin, dilemmaer og konflikter i almen praksis samt artikler målrettet og skrevet af FYAM-medlemmer.

  • Adgang til de kliniske vejledninger, som produceres af DSAM.

  • Elektronisk adgang til Scandinavian Journal of Primary Health Care med den nyeste forskning i Norden.

  • Mere end 50 % rabat på kontingentet i forhold til ordinære DSAM-medlemmer.

  • Stor rabat på årsmøderne i forhold til ordinære DSAM-medlemmer.

Det koster 1.320 kr. om året at være medlem. Dertil kommer et kontingent til Lægevidenskabelige Selskaber (LVS) på 175 kr. Kontingent til LVS betales kun én gang uanset antal lægevidenskabelige selskaber, man er medlem af.

DSAM, Stockholmsgade 55, 2100 København Ø - T: 7070 7431 - E: fyam@dsam.dk