FYAM Syddanmark er en nystartet gruppe med mange ideer og planer for kommende aktiviteter/projekter til glæde og gavn for alle yngre læger med interesse for almen medicin. Vil du udvide dit netværk og styrke dine kompetencer inden for ledelse og organisation, så er FYAM's styregruppe stedet for dig!

Her kan du prøve kræfter med både større eller mere velafgrænsede projekter – og du behøver ikke engang at være medlem (til at starte med) for at deltage i vores aktiviteter.

Karrierecafé

Er du introlæge, KBU’er eller stud.med., og har du en almenmediciner i maven?

Så håber vi på snart at kunne arrangere karrierecafé, hvor du kan komme og høre mere om, hvordan du kan blive almenmediciner i Region Syddanmark.

Meningen er, at nuværende introduktions- og hoveduddannelseslæger og aktive i FYAM Syddanmark vil svare på spørgsmål om, hvordan de oplevede samtalerne, og vise eksempler på ansøgninger og tips til, hvordan du styrker dit CV i forhold til intro- og hoveduddannelse i almen medicin.

Fyraftensmøder og fester

I januar blev der i samarbejde med Socialstyrelsen holdt et fyraftensmøde om vold og overgreb mod børn og unge. Det var super spændende og anvendeligt, og fremmødet var rigtig godt, også selvom der for nogle er langt til Kolding.

I maj holdt vi endnu et fyraftensmøde og sommerfest i Kolding, hvor DSAMere og SAMSere også var inviterede. Denne gang var emnet smertebehandling, et svært emne og noget, vi alle bliver konfronterede med. Tak til Christina H. Reisenhus for et rigtig godt oplæg! Som det ses på billedet, var også sommermødet velbesøgt, og det blev afrundet med en 3-retters middag i godt selskab.

 - 70,5 KB

Der vil selvfølgelig blive holdt flere fyraftensmøder og vi vil forsøge at sprede dem ud, så de kommer til at ligge fordelt i hele regionen. Hold øje med opslag her på siden, samt på vores facebookgruppe

Har du gode ideer til et emne, projekt, sted og underviser m.m.,  så tøv ikke med at kontakte os.

 

DSAM, Stockholmsgade 55, 2100 København Ø - T: 7070 7431 - E: fyam@dsam.dk