Mit navn er Jesper Bossel Holst Christensen, og jeg stiller op som formand for FYAM-udvalget.

Om mig

Til dagligt bor jeg i Gelsted på Fyn sammen med min forlovede og vores to Siberian Huskys, Alfa og Shiva. Her lever vi vores liv ude på landet i et ældre bindingsværkshus fra 1739/1742 med høns, have og Morten Korch-idyl. Jeg er introduktionslæge i almen medicin i Harndrup, en landpraksis med ca. 2400 patienter.

Tidligere har jeg været næstformand og formand for SAMS (Studerendes Almen Medicinske Selskab) i Odense og SAMS-repræsentant i rekrutteringsudvalget. Det seneste år har jeg været suppleant i internationalt udvalg samt national exchange coordinator (NEC).

I min fritid bruger jeg meget af min tid på vores hunde og på istandsættelse af hus og have. Jeg afstresser og finder ro i det grønne. Derudover er jeg en stor fan af jazz, herunder ikke mindst Benny Goodmann. I finder mig ofte på markeder, hvor jeg gennemroder kasser med gamle vinylplader.

Jeg vil:

  • Fordele ansvar og uddelegere opgaver, fordi det er afgørende, at vi får involveret flere medlemmer i FYAMs arbejde, og vi får delt ansvaret imellem os, så arbejdsmængden for den enkelte bliver mindre, og flere kan se sig som en aktiv del af FYAM.
  • Arbejde for, at FYAM involverer sig i kampen for at komme lægemanglen til livs. Det skal vi gøre ved at arbejde for bedre forhold for uddannelseslæger i almen medicin og praktiserende læger og ved vise, hvordan man kan arbejde harmonisk og fagligt meningsfuldt både på land og i by, eksempelvis ved udflugter/besøg i forskellige lægepraksis.

Arbejdet i FYAM er vigtigt. Lægemangel og fremtiden for almen praksis i hele landet er et emne, der er på alles læber. Vi er den næste generation af praktiserende læger, og det er os, som er løsningen på den alvorlige udfordring, vi står i nu og i de kommende år. Derfor skal vi tage ansvaret på os og engagere os.

FYAM er også en unik mulighed for unge læger som os. I FYAM finder man ligesindede, et stærkt fagligt og socialt netværk, venner og bekendte og ikke mindst et hav af kurser, konferencer og networking events. Der skal kræfter bag sådanne arrangementer – de kommer ikke af sig selv.

Derfor stiller jeg op som formand. Og derfor håber jeg også, at du/I stiller op til FYAM-Udvalget.

Jeg er klar over, at det er store sko fra min forgænger, jeg skal udfylde, og jeg vil derfor – hvis jeg bliver valgt – gå meget ydmygt til opgaven. Hvis jeg bliver valgt, har jeg et ønske om at hellige med netop denne opgave som formand, og jeg udtræder derfor i utide som FYAM-suppleant i internationalt udvalg.

Tak – og rigtig godt valg til alle!

DSAM, Stockholmsgade 55, 2100 København Ø - T: 7070 7431 - E: fyam@dsam.dk