Mit navn er Signe Sjøholm Uhlenfeldt. Jeg er 33 år gammel og bor nord for København sammen med min kæreste og vores 2 børn.  Jeg blev færdig som læge i 2016 og har siden KBU (ortkir. og almen medicin) haft introduktionsstillinger i almen medicin, klinisk onkologi og børne-/ungdomspsykiatri. Jeg søger nu hoveduddannelse i almen medicin.

Jeg ønsker at være medlem af FYAM udvalgene for at bidrage til at styrke et vigtigt forum, hvor vi lærer af hinanden, skaber plads til innovation, debat og faglig såvel som individuel udvikling. En arbejdsplads, hvor balancen imellem faglige udfordringer og kollegial sparring skaber trivsel for individet, er for mig essentielt for et godt arbejdsliv. Derfor har jeg også stiftet en supervisionsgruppe for yngre læger med interesse for almen medicin, hvor man kan vende stort og småt fra den kliniske hverdag, samt glæder og frustrationer omhandlende work/life balance.

Jeg interesserer mig desuden særligt for almen medicinsk sundhedsarbejde på globalt plan, og har under studiet haft kliniske ophold i Indien og Grønland.

Jeg stiller op til følgende poster, angivet i prioriteret rækkefølge:

1. FYAM-suppleant i Internationalt udvalg
2. Medlem i FYAM-udvalget for Region Hovedstaden
3. Suppleant i FYAM-udvalget for Region Hovedstaden
4. FYAM-medlem af Kvalitetsudvalget
5. FYAM-suppleant i Kvalitetsudvalget (kun til 2021)

DSAM, Stockholmsgade 55, 2100 København Ø - T: 7070 7431 - E: fyam@dsam.dk